diumenge, 4 de febrer del 2018

TALLERS A EDUCACIÓ INFANTIL

TAULES DE LLUM

En aquest taller s'ha creat un espai fosc (amb taules de llum i complements) on els infants han exprimentat amb el món màgic, fascinant i complex de la llum. Els infants han pogut: crear (cares, fantasmes...) tot manipulant diversos materials (cadenes, plomes, vidres de colors, palas de fusta de colors...) sobre les taules de llum. També han tingut l'oportunitat d'interactuar amb companys d'altres classes per establir relacions enriquidores.

 



MINI MONS AMB ANIMALS

En aquest taller s'ha ofert als infants dues taules plenes de sorra, unes altres plenes d'aigua, animals salvatges i marins i diferents elements de la natura(pedres, petxines, pals de fusta,...)
Els Mini Mons estan estretament lligats amb el joc simbòlic. Els infants donen protagonisme i acció als ninots o elements de la natura als quals fan cobrar vida.
Consisteix en la representació de diferents escenes del nostra entorn real o imaginatiu, però a escala petita, barrejant tots els elements que se'ls ofereix. On preval la imaginació la creativitat i les ganes de passar-ho bé.
A més a més, també representa un espai de joc sensorial on els infants manipulen, toquen, experimenten, miran... 
Però el més important és que han gaudit moltíssim.  
JUGANT S'APRÈN!!!



CANTAR I BALLAR EN ANGLÈS

Una bona manera d'introduir anglès als més petits és cantant i ballant i el taller de música i moviment és el que fem. Aprenem l'idioma a través de la música, cançons i el gest.



CONSTRUCCIONS


En aquest taller els infants han pogut jugar a construir torres molt altes, pobles... amb capses, altres materials reciclats i amb fustes del joc el kapla.  
Hem pogut treballar molts continguts alhora, a través de l'acció directa: utilitzen nocions de lògica-matemàtica (mitjançant les formes, mides, agrupacions, seriacions, classificacions); desenvolupen el coneixement intuitiu de les propietats dels objectes; s'estimula l'experimentació de les relacions geomètriques; es fomenta la creativitat, imitació i es creen situacions cooperatives i intercacció que fomenten el llenguatge.

   



FLOTADORS I  PILOTES

Moure's és una acció natural i saludable que tots els nens i nenes han de practicar. És els mitjà que tenen els  infants per expressar sensacions, emocions, angoixes, per compartir vivències, relacions, impressions, per vivenciar experiències, percepcions, situacions. 
A partir del material (flotadors, pilotes inflades) els infants comparteixen , es coneixen a si mateix, creen noves estructures i noves bases de relació amb els altres. La metodologia està basada en les experiències, les activitats i el joc.

 


EXPRESSANT I CREANT AMB  MATERIALS SOBRE FANG

Una proposta on l'infant participa activament en la creació dels seu projecte. Partin de l'experimentació amb un tros de fang i la transformació dels mateix amb diferents materials de colors freds.
Cada composició, cada obra, cada experiència és unica i surt de la manifestació personal dels nens i nenes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada